top of page

PREDAVATELJI

vključi se vključi vse stran-08.png

Chris Cooper 

Chris Cooper je na področju gledališke pedagogike kot mentor, igralec in režiser dejaven že od leta 1988. Razvil je preko 40 programov Drame v izobraževanju. Poleg tega deluje kot neodvisni učitelj, predavatelj, inštruktor, vodja delavnic in je avtor 27 dramskih iger za otroke in mladino. 

Adam Jagiello Rusilowski raziskovalec, avtor, inovator, deluje na področju socialnega dela, inkluzije in inovativne pedagogike na univerzi, profesor, predavatelj, dekan na mednarodnem oddelku Fakultete za družbene vede Gdansk.

vključi se vključi vse stran-04.png

Adam Jagiello Rusilowski

vključi se vključi vse stran-06.png

Radka Svobodova učiteljica drame, profesorica, predavateljica, pri svojem delu se osredotoča predvsem na veščine dramske igre, glasovno izobraževanje, strukturirano dramo in gledališko pedagogiko za začetnike.

Radka Svobodova

okrasne črte-01.png
okrasne črte-03.png
okrasne črte-02.png

Chang Janaprakal Chandruang je igralec, gledališki in filmski režiser in dramatik. Diplomiral na University of Montana, ZDA. 20 let je poučeval gledališče na univerzi v Chulalongkornu. Na Tajskem ima svojo gledališko šolo Moradokmai.

vključi se vključi vse stran-07.png

Chang Chandruang Janaprakal 

vključi se vključi vse stran-05.png

Argyri Skitsa vodi mrežo prostovoljskih organizacij v Solunu, je mladinska voditeljica in trenerka za mlade, deluje na področju kreativnega učenja, organizira številne festivale, vodi delavnice za učence in učitelje na področju socialne interakcije in čustvenega opismenjevanja.

Argyri Skista

okrasne črte-04.png
okrasne črte-05.png
bottom of page